026 - 791 00 47

Letselschade advocaat nodig in Bemmel?

Aansprakelijkheid bedrijfsongeval bepalen in Bemmel

Van een bedrijfsongeval is sprake als er onder werktijd een ongeluk gebeurt. In verschillende arbeidssectoren is gevaar aan de orde van de dag. Vooral in de bouw, waar werknemers met grote machines werken, is de kans op een ongeluk groot. Werkt u op kantoor, dan is de kans op een ongeval kleiner. Een ongeval kan echter nooit helemaal voorkomen worden. In Nederland heeft de werkgever wel de plicht om ongelukken zoveel mogelijk te voorkomen. Dit wordt de zorgplicht genoemd. De zorgplicht houdt in dat werkgevers moeten inspelen op alle mogelijke gevaren tijdens werkzaamheden. De werkgever heeft dus een grote verantwoordelijkheid.

Werkgever aansprakelijk stellen voor arbeidsongeschiktheid

Bent u slachtoffer van een bedrijfsongeval in Bemmel en bent u van mening dat uw werkgever meer had kunnen doen om het ongeval te voorkomen? Twijfel dan niet om uw werkgever aansprakelijk te stellen. Misschien bent u terughoudend. Uw werkgever kan ervoor kiezen tegen u in te gaan. Het is belangrijk standvastig te zijn en u in te zetten voor hetgeen waar u recht op heeft. Mocht het tot een rechtszaak komen, dan zal uw werkgever moeten bewijzen dat hij of zij heeft voldaan aan de zorgplicht. Het is belangrijk om als werknemer de feiten op een rijtje te zetten. Documenteer alle zaken omtrent het arbeidsongeval dus goed. Bij Janse Advocaten zullen wij uw positie bepalen en u adviseren over de mogelijkheden. Samen met u kijken we welke juridische stappen er gezet kunnen worden.

Mr. Janse

Mr. Janse

"De drempel voor een snel en goed juridisch advies hoeft niet hoog te zijn. Wij bieden particulieren en ondernemers wekelijks op donderdag de service van een gratis spreekuur op ons kantooradres te Barneveld. Naast ons kantoor te Barneveld houden wij ook gratis spreekuren op de locaties Arnhem, Ede en Utrecht."

Uw letselschade advocaat

"Als advocatenkantoor hebben wij inmiddels jarenlange ervaring met complexe letselschade zaken. Doordat wij zijn aangesloten bij de Vereniging Letselschade Advocaten, de Stichting Keurmerk Letselschade, de Werkgroep Artsen Advocaten en de Vereniging voor Slachtoffers van Personenschade, werken wij altijd in overeenstemming met de hoogste kwaliteitseisen binnen de letselschadebranche."

Waarom Janse Letselschade Advocaten?

  • Ruim 20 jaar ervaring met complexe letselschadezaken
  • Lid van LSA, WAA en ASP
  • Meerdere spreekuurlocaties, dus altijd dichtbij
  • Professioneel, betrokken en gericht op resultaat

Afspraak inplannen

Via het afspraakformulier kunt u aangeven wat u is overkomen.
Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om een afspraak in te plannen.

shortcodeCommand = [bono_form]
Ochtend
Middag
Avond

Oorzaken

• Verkeersongevallen
• Bedrijfsongevallen
• Productiefouten
• Medische fouten
• Geweldsdelicten

Werkgebied

Bemmel, Elst, Huissen, Nijmegen-Noord, Gendt, Angeren, Herveld, Zetten, Lent, Elden, Zevenaar en Duiven.

Hoofdvestiging