026 - 791 00 47

Letselschade advocaat nodig in Bemmel?

Uw letselschadespecialist in Bemmel

Heeft u gespecialiseerde rechtshulp nodig om een schadeclaim in te dienen? Bent u het slachtoffer geworden van een verkeersongeval en wilt u de oplopende kosten verhalen op de aansprakelijke partij? Mr. F.A. (Frans) Janse is uw ervaren letselschadespecialist in de regio Bemmel. Dankzij de ondersteuning van een team van verschillende advocaten en specialisten kan uw letselschadespecialist, in tegenstelling tot letselschadespecialisten die geen advocaat zijn, ook een proces bij de rechtbank aanhangig maken. Een letselschade advocaat neemt voor u alle zorgen uit handen en staat aan de kant van het slachtoffer. Advocatenkantoor Janse Advocaten zorgt al meer dan 15 jaar voor goede resultaten. U kunt bij ons advocatenkantoor terecht voor:

  • De vaststelling van de aansprakelijkheid van de tegenpartij
  • Het vaststellen van uw schade
  • Het verkrijgen van een vergoeding van de aansprakelijke tegenpartij

Gespecialiseerd letselschadebureau

Of u nu het slachtoffer bent van een verkeersongeval, bedrijfsongeval, medische misser of misdrijf. Uw belang staat voorop en een letselschadespecialist van ons zorgt ervoor dat u de vergoeding ontvangt waar u recht op heeft. Wij zijn aangesloten bij verschillende verenigingen die de kwaliteit binnen de letselschadebranche waarborgt. Wij zijn voortdurend op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen ons rechtsgebied en zorgen dan ook voor innovatieve en effectieve rechtshulp bij uw letselschadezaak. Wilt u meer informatie? Neem contact op, dan vertellen wij u wat u van ons kunt verwachten.

Mr. Janse

Mr. Janse

"De drempel voor een snel en goed juridisch advies hoeft niet hoog te zijn. Wij bieden particulieren en ondernemers wekelijks op donderdag de service van een gratis spreekuur op ons kantooradres te Barneveld. Naast ons kantoor te Barneveld houden wij ook gratis spreekuren op de locaties Arnhem, Ede en Utrecht."

Uw letselschade advocaat

"Als advocatenkantoor hebben wij inmiddels jarenlange ervaring met complexe letselschade zaken. Doordat wij zijn aangesloten bij de Vereniging Letselschade Advocaten, de Stichting Keurmerk Letselschade, de Werkgroep Artsen Advocaten en de Vereniging voor Slachtoffers van Personenschade, werken wij altijd in overeenstemming met de hoogste kwaliteitseisen binnen de letselschadebranche."

Waarom Janse Letselschade Advocaten?

  • Ruim 20 jaar ervaring met complexe letselschadezaken
  • Lid van LSA, WAA en ASP
  • Meerdere spreekuurlocaties, dus altijd dichtbij
  • Professioneel, betrokken en gericht op resultaat

Afspraak inplannen

Via het afspraakformulier kunt u aangeven wat u is overkomen.
Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om een afspraak in te plannen.

shortcodeCommand = [bono_form]
Ochtend
Middag
Avond

Oorzaken

• Verkeersongevallen
• Bedrijfsongevallen
• Productiefouten
• Medische fouten
• Geweldsdelicten

Werkgebied

Bemmel, Elst, Huissen, Nijmegen-Noord, Gendt, Angeren, Herveld, Zetten, Lent, Elden, Zevenaar en Duiven.

Hoofdvestiging