026 - 791 00 47

Letselschade advocaat nodig in Bemmel?

Letselschade door medische fout in Bemmel?

In ziekenhuizen en andere gezondheidsinstellingen wordt al het mogelijke gedaan om patiënten zo goed mogelijk te behandelen. Toch kunnen er fouten gemaakt worden. Er kan bijvoorbeeld verkeerde medicatie gegeven worden of een verkeerde dosering. Is uw arts de fout in gegaan en heeft u daardoor onnodig letsel opgelopen? Dan bent u slachtoffer van een medische fout. Voor een arts is het maken van een fout ook een zeer ernstige situatie. Artsen hebben vaak een reputatie hoog te houden. Een letselschadezaak naar aanleiding van een medische fout is daardoor vaak een gevoelige zaak.

Letselschadespecialist bij medische misser

Janse Advocaten heeft veel ervaring met zaken rondom medische missers. Voor een begripvolle en persoonlijke aanpak bent u bij ons aan het juiste adres. U kunt uw verhaal aan ons kwijt. Wij bekijken rustig met u uw juridische positie en bepalen welke mogelijkheden u heeft. Met een netwerk van specialisten die u in elke kwestie omtrent een medische fout kunnen ondersteunen, bieden wij u multidisciplinaire rechtshulp. Onafhankelijke medisch specialisten zullen uw medische situatie analyseren een medisch dossier opstellen. Op basis daarvan kan de schadevergoeding worden bepaald. Neem contact met ons op voor meer informatie over rechtshulp bij een medische fout. Wij helpen u graag!

Mr. Janse

Mr. Janse

"De drempel voor een snel en goed juridisch advies hoeft niet hoog te zijn. Wij bieden particulieren en ondernemers wekelijks op donderdag de service van een gratis spreekuur op ons kantooradres te Barneveld. Naast ons kantoor te Barneveld houden wij ook gratis spreekuren op de locaties Arnhem, Ede en Utrecht."

Uw letselschade advocaat

"Als advocatenkantoor hebben wij inmiddels jarenlange ervaring met complexe letselschade zaken. Doordat wij zijn aangesloten bij de Vereniging Letselschade Advocaten, de Stichting Keurmerk Letselschade, de Werkgroep Artsen Advocaten en de Vereniging voor Slachtoffers van Personenschade, werken wij altijd in overeenstemming met de hoogste kwaliteitseisen binnen de letselschadebranche."

Waarom Janse Letselschade Advocaten?

  • Ruim 20 jaar ervaring met complexe letselschadezaken
  • Lid van LSA, WAA en ASP
  • Meerdere spreekuurlocaties, dus altijd dichtbij
  • Professioneel, betrokken en gericht op resultaat

Afspraak inplannen

Via het afspraakformulier kunt u aangeven wat u is overkomen.
Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om een afspraak in te plannen.

shortcodeCommand = [bono_form]
Ochtend
Middag
Avond

Oorzaken

• Verkeersongevallen
• Bedrijfsongevallen
• Productiefouten
• Medische fouten
• Geweldsdelicten

Werkgebied

Bemmel, Elst, Huissen, Nijmegen-Noord, Gendt, Angeren, Herveld, Zetten, Lent, Elden, Zevenaar en Duiven.

Hoofdvestiging