026 - 791 00 47

Letselschade advocaat nodig in Bemmel?

Recht op een schadevergoeding in Bemmel

Denkt u in aanmerking te komen voor een vergoeding van uw kosten van opgelopen letsel? Wilt u hiervoor een schadeclaim indienen? Mr. F. Janse, letselschade advocaat in Bemmel en de omgeving van Bemmel, kan u helpen bij het aanvragen van een schadevergoeding en u voorzien van uitstekend advies over alle aspecten van letselschade. Simpel gezegd is letselschade namelijk het oplopen van psychisch of lichamelijk letsel door de schuld van een ander. Denkt u dat het zinloos is een letselschadeclaim in te dienen? Of wilt u juist weten wat uw kansen zijn? Wij kunnen u hierover adviseren.

Schadeclaim indienen?

De bedoeling van een schadeclaim is een compensatie te krijgen voor het leed dat de aansprakelijke partij heeft veroorzaakt. Een letselschadespecialist weet precies welke factoren hierop van invloed zijn. Zo speelt bijvoorbeeld mee van wat voor letsel er precies sprake is en hoe ernstig het is. Daarnaast wordt er gekeken naar of het slachtoffer arbeidsongeschikt is geraakt of blijvend afhankelijk is geworden van anderen. Ook de duur van het genezingsproces en de verandering van kwaliteit van leven spelen een belangrijke rol bij het indienen van een schadeclaim en het bepalen van de hoogte hiervan. In Bemmel en in de omgeving van Bemmel kan uw letselschade advocaat van Janse Advocaten u hier meer over vertellen.

Mr. Janse

Mr. Janse

"De drempel voor een snel en goed juridisch advies hoeft niet hoog te zijn. Wij bieden particulieren en ondernemers wekelijks op donderdag de service van een gratis spreekuur op ons kantooradres te Barneveld. Naast ons kantoor te Barneveld houden wij ook gratis spreekuren op de locaties Arnhem, Ede en Utrecht."

Uw letselschade advocaat

"Als advocatenkantoor hebben wij inmiddels jarenlange ervaring met complexe letselschade zaken. Doordat wij zijn aangesloten bij de Vereniging Letselschade Advocaten, de Stichting Keurmerk Letselschade, de Werkgroep Artsen Advocaten en de Vereniging voor Slachtoffers van Personenschade, werken wij altijd in overeenstemming met de hoogste kwaliteitseisen binnen de letselschadebranche."

Waarom Janse Letselschade Advocaten?

  • Ruim 20 jaar ervaring met complexe letselschadezaken
  • Lid van LSA, WAA en ASP
  • Meerdere spreekuurlocaties, dus altijd dichtbij
  • Professioneel, betrokken en gericht op resultaat

Afspraak inplannen

Via het afspraakformulier kunt u aangeven wat u is overkomen.
Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om een afspraak in te plannen.

shortcodeCommand = [bono_form]
Ochtend
Middag
Avond

Oorzaken

• Verkeersongevallen
• Bedrijfsongevallen
• Productiefouten
• Medische fouten
• Geweldsdelicten

Werkgebied

Bemmel, Elst, Huissen, Nijmegen-Noord, Gendt, Angeren, Herveld, Zetten, Lent, Elden, Zevenaar en Duiven.

Hoofdvestiging