026 - 791 00 47

Letselschade advocaat nodig in Bemmel?

Smartengeld bepalen in Bemmel

Niet alleen materiële schade, zoals schade aan uw auto of lichamelijke schade, kan vergoed worden. Ook voor immateriële schade kunt u een vergoeding krijgen. Een vergoeding voor psychische of emotionele schade wordt smartengeld genoemd. Het bepalen van smartengeld is complex, omdat het gaat om vergoeding voor schade die niet direct zichtbaar is. De schade is niet in een financiële waarde uit te drukken. Voor het bepalen van het smartengeld bestaan dan ook geen concrete regelingen. De rechter zal elke situatie op zichzelf moeten beoordelen. Dit zal onder andere aan de hand van vergelijkbare zaken uit het verleden worden gedaan. Wilt u weten of u recht heeft op smartengeld? In Bemmel kunt u terecht bij Janse Advocaten. Wij bieden persoonlijke en effectieve juridische hulp bij uw letselschadezaak.

Vergoeding voor psychische schade

Smartengeld verschilt sterk per land. In landen zoals de Verenigde Staten kunnen smartengeld bedragen hoog oplopen. In Nederland zijn de smartengeld bedragen bescheiden, maar rechtvaardig. Er wordt wel eens gedacht dat er ook een vergoeding verkregen kan worden voor de emotionele schade als gevolg van het overlijden van een dierbare. Op dit moment is dit niet mogelijk in Nederland. Smartengeld is een vergoeding voor de psychische schade ten gevolge van een ongeval dat uzelf is overkomen. Hieronder valt dus niet de pijn die u ervaart door schade aan iemand anders.

Heeft u zelf letselschade opgelopen waardoor u uw hobby niet meer kunt uitoefenen? Of heeft u last van een trauma door een verkeersongeval? Janse Advocaten bekijkt uw situatie graag voor u. Wij kunnen voor u de feiten op een rijtje zetten en u een inschatting geven van een mogelijk smartengeld bedrag. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Mr. Janse

Mr. Janse

"De drempel voor een snel en goed juridisch advies hoeft niet hoog te zijn. Wij bieden particulieren en ondernemers wekelijks op donderdag de service van een gratis spreekuur op ons kantooradres te Barneveld. Naast ons kantoor te Barneveld houden wij ook gratis spreekuren op de locaties Arnhem, Ede en Utrecht."

Uw letselschade advocaat

"Als advocatenkantoor hebben wij inmiddels jarenlange ervaring met complexe letselschade zaken. Doordat wij zijn aangesloten bij de Vereniging Letselschade Advocaten, de Stichting Keurmerk Letselschade, de Werkgroep Artsen Advocaten en de Vereniging voor Slachtoffers van Personenschade, werken wij altijd in overeenstemming met de hoogste kwaliteitseisen binnen de letselschadebranche."

Waarom Janse Letselschade Advocaten?

  • Ruim 20 jaar ervaring met complexe letselschadezaken
  • Lid van LSA, WAA en ASP
  • Meerdere spreekuurlocaties, dus altijd dichtbij
  • Professioneel, betrokken en gericht op resultaat

Afspraak inplannen

Via het afspraakformulier kunt u aangeven wat u is overkomen.
Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om een afspraak in te plannen.

shortcodeCommand = [bono_form]
Ochtend
Middag
Avond

Oorzaken

• Verkeersongevallen
• Bedrijfsongevallen
• Productiefouten
• Medische fouten
• Geweldsdelicten

Werkgebied

Bemmel, Elst, Huissen, Nijmegen-Noord, Gendt, Angeren, Herveld, Zetten, Lent, Elden, Zevenaar en Duiven.

Hoofdvestiging