026 - 791 00 47

Letselschade advocaat nodig in Bemmel?

Whiplash opgelopen door verkeersongeval in Bemmel?

Hoewel de wegen in Nederland in vergelijking met de wegen in andere landen relatief veilig zijn, gebeuren er nog dagelijks ongelukken. Een veelvoorkomend auto-ongeluk is de kop-staartbotsing. Bij deze vorm van aanrijding botst er een auto van achteren op een andere auto. Soms heeft dit een kettingreactie tot gevolg en is er sprake van een kettingbotsing.

Nekpijn na een kop-staartbotsing is niet bijzonder, u krijgt immers een enorme klap te verduren. Nekpijn is echter niet het enige waar u last van kunt hebben na een verkeersongeval. Naast nekpijn kunt u ook misselijkheid, duizeligheid, slapeloosheid en concentratieproblemen ervaren. Deze symptomen duiden op een whiplash. Denkt u een whiplash opgelopen te hebben? Schakel een ervaren letselschade advocaat in om u te helpen bij het juridische proces. Janse Advocaten helpt u graag bij het aanvragen van een schadevergoeding.

Whiplash schadevergoeding

Bij een whiplash is het regelen van een schadevergoeding soms een lastig proces. Omdat de klachten zich vaak pas na een tijdje ontwikkelen, is het stellen van de juiste diagnose door een arts moeilijk. De klachten worden daardoor ook niet direct in verband gebracht met het verkeersongeval. Het is dus van belang snel juridische hulp in te schakelen om u te helpen bij het verkrijgen van een passende schadevergoeding. Janse Advocaten ondersteunt u graag. Neem contact met ons op via 026 - 791 00 47. In een gratis kennismakingsgesprek informeren wij u graag over de mogelijkheden.

Mr. Janse

Mr. Janse

"De drempel voor een snel en goed juridisch advies hoeft niet hoog te zijn. Wij bieden particulieren en ondernemers wekelijks op donderdag de service van een gratis spreekuur op ons kantooradres te Barneveld. Naast ons kantoor te Barneveld houden wij ook gratis spreekuren op de locaties Arnhem, Ede en Utrecht."

Uw letselschade advocaat

"Als advocatenkantoor hebben wij inmiddels jarenlange ervaring met complexe letselschade zaken. Doordat wij zijn aangesloten bij de Vereniging Letselschade Advocaten, de Stichting Keurmerk Letselschade, de Werkgroep Artsen Advocaten en de Vereniging voor Slachtoffers van Personenschade, werken wij altijd in overeenstemming met de hoogste kwaliteitseisen binnen de letselschadebranche."

Waarom Janse Letselschade Advocaten?

  • Ruim 20 jaar ervaring met complexe letselschadezaken
  • Lid van LSA, WAA en ASP
  • Meerdere spreekuurlocaties, dus altijd dichtbij
  • Professioneel, betrokken en gericht op resultaat

Afspraak inplannen

Via het afspraakformulier kunt u aangeven wat u is overkomen.
Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om een afspraak in te plannen.

shortcodeCommand = [bono_form]
Ochtend
Middag
Avond

Oorzaken

• Verkeersongevallen
• Bedrijfsongevallen
• Productiefouten
• Medische fouten
• Geweldsdelicten

Werkgebied

Bemmel, Elst, Huissen, Nijmegen-Noord, Gendt, Angeren, Herveld, Zetten, Lent, Elden, Zevenaar en Duiven.

Hoofdvestiging