026 - 791 00 47

Letselschade advocaat nodig in Bemmel?

Slachtoffer van een bedrijfsongeval in Bemmel

Bent u arbeidsongeschikt na een bedrijfsongeval? Juridische hulp na een ongeluk op het werk is ten zeerste aan te bevelen. Naast het feit dat Janse Advocaten in de regio Bemmel is gespecialiseerd in letselschade na verkeersongevallen, heeft ons kantoor letselschadezaken na een bedrijfsongeval ook tot haar specialiteit gemaakt. De afgelopen jaren heeft ons team met succes schadevergoedingen verhaald voor mensen die letsel hadden opgelopen na een bedrijfsongeval in Bemmel of de omgeving van Bemmel.

Ook voor advies met betrekking tot een arbeidsongeval kunt u terecht bij uw ons. Zorg dat u in het geval van letsel direct naar een huisarts of ziekenhuis gaat om uw medische status te laten analyseren. U loopt anders kans dat uw werkgever het bedrijfsongeval zal gaan betwisten en dan wordt het regelen van een vergoeding een stuk moeilijker.

Gratis hulp na een bedrijfsongeval in de regio Bemmel

De letselschadespecialist in Bemmel en in de omgeving van Bemmel werkt in negen van de tien gevallen gratis voor u. De kosten van uw advocaat worden namelijk betaald door degene die aansprakelijk is voor uw ongeval. Meestal is dat de verzekering van de veroorzaker. Deze is verantwoordelijk voor uw schadevergoeding en voor de kosten van juridische hulp. Geloof daarom niet in letselschadespecialisten die een vorm van ‘no cure, no pay’ aanbieden. Bij deze vorm van hulp bent u namelijk voor een groot deel zelf verantwoordelijk voor de kosten van een advocaat.

Mr. Janse

Mr. Janse

"De drempel voor een snel en goed juridisch advies hoeft niet hoog te zijn. Wij bieden particulieren en ondernemers wekelijks op donderdag de service van een gratis spreekuur op ons kantooradres te Barneveld. Naast ons kantoor te Barneveld houden wij ook gratis spreekuren op de locaties Arnhem, Ede en Utrecht."

Uw letselschade advocaat

"Als advocatenkantoor hebben wij inmiddels jarenlange ervaring met complexe letselschade zaken. Doordat wij zijn aangesloten bij de Vereniging Letselschade Advocaten, de Stichting Keurmerk Letselschade, de Werkgroep Artsen Advocaten en de Vereniging voor Slachtoffers van Personenschade, werken wij altijd in overeenstemming met de hoogste kwaliteitseisen binnen de letselschadebranche."

Waarom Janse Letselschade Advocaten?

  • Ruim 20 jaar ervaring met complexe letselschadezaken
  • Lid van LSA, WAA en ASP
  • Meerdere spreekuurlocaties, dus altijd dichtbij
  • Professioneel, betrokken en gericht op resultaat

Afspraak inplannen

Via het afspraakformulier kunt u aangeven wat u is overkomen.
Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om een afspraak in te plannen.

shortcodeCommand = [bono_form]
Ochtend
Middag
Avond

Oorzaken

• Verkeersongevallen
• Bedrijfsongevallen
• Productiefouten
• Medische fouten
• Geweldsdelicten

Werkgebied

Bemmel, Elst, Huissen, Nijmegen-Noord, Gendt, Angeren, Herveld, Zetten, Lent, Elden, Zevenaar en Duiven.

Hoofdvestiging