026 - 791 00 47

Letselschade advocaat nodig in Bemmel?

Slachtoffer van een verkeersongeval

Iedere advocaat en letselschadespecialist heeft een specialisme. Een onderdeel van het letselschaderecht waar hij of zij zich op heeft toegelegd en veel ervaring in heeft opgedaan. Mr. F. (Frans) Janse is de letselschade advocaat in Bemmel en kan u dus bij iedere vorm van geleden schade van dien aard helpen. Hij heeft veel ervaring met letselschade dat veroorzaakt is door een verkeersongeval. Dit zijn vaak ernstige zaken, waarbij veel juridische zaken komen kijken. Uw specialist uit de regio Bemmel kan dit voor u ordenen en op een rijtje zetten. Hij weet ook precies wat er moet gebeuren en hoe er op een juiste manier een passende schadevergoeding geregeld kan worden.

Blijvend letsel na verkeersongeval

Een verkeersongeval kan heel emotioneel zijn, daarom is een goede opvang eerst van groot belang. Uw letselschadespecialist uit Bemmel kan u goed opvangen en direct bruikbare informatie geven op al uw vragen. De verwerking van een ernstig ongeval, zoals een aanrijding, kost tijd. U heeft wellicht behoefte aan professionele hulp waardoor alle praktische zaken voor u geregeld worden. Wilt u meer over de procedures die ingezet moeten worden na een verkeersongeval? Of bent u onlangs betrokken geraakt bij een bedrijfsongeval in Bemmel of de omgeving van Bemmel? Vraag dan vandaag nog een vrijblijvend kennismakingsgesprek aan.

 

Mr. Janse

Mr. Janse

"De drempel voor een snel en goed juridisch advies hoeft niet hoog te zijn. Wij bieden particulieren en ondernemers wekelijks op donderdag de service van een gratis spreekuur op ons kantooradres te Barneveld. Naast ons kantoor te Barneveld houden wij ook gratis spreekuren op de locaties Arnhem, Ede en Utrecht."

Uw letselschade advocaat

"Als advocatenkantoor hebben wij inmiddels jarenlange ervaring met complexe letselschade zaken. Doordat wij zijn aangesloten bij de Vereniging Letselschade Advocaten, de Stichting Keurmerk Letselschade, de Werkgroep Artsen Advocaten en de Vereniging voor Slachtoffers van Personenschade, werken wij altijd in overeenstemming met de hoogste kwaliteitseisen binnen de letselschadebranche."

 

Waarom Janse Letselschade Advocaten?

  • Ruim 20 jaar ervaring met complexe letselschadezaken
  • Lid van LSA, WAA en ASP
  • Meerdere spreekuurlocaties, dus altijd dichtbij
  • Professioneel, betrokken en gericht op resultaat

Afspraak inplannen

Via het afspraakformulier kunt u aangeven wat u is overkomen.
Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om een afspraak in te plannen.

shortcodeCommand = [bono_form]
Ochtend
Middag
Avond

Oorzaken

• Verkeersongevallen
• Bedrijfsongevallen
• Productiefouten
• Medische fouten
• Geweldsdelicten

Werkgebied

Bemmel, Elst, Huissen, Nijmegen-Noord, Gendt, Angeren, Herveld, Zetten, Lent, Elden, Zevenaar en Duiven.

Hoofdvestiging